Добре дошли в нашия сайт!

Новини за Топ игри

Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Добре дошли в нашия сайт!
Здравейте играчи,

Щастлив съм, че вече мога да се обърна към вас!
Създадох този блог, за да мога да ви информирам с новите събития около сайта и извън него, но свързани със света на игрите и играчите. Редовните посетители сигурно са забелязали последните обновления по системата на сайта, а именно потребителската система, както и блога, който всъщност е последното нововъведение.

Потребителската част е все още с доста малка функционалност, но това ще се промени в най-скоро време! Като регистрирани потребители можете да създавате списък с любими игри. В момента приобщавам игрите с възможност за добавяне на резултат, след края на играта и съответно всички регистрирани потребители изпратили резултата си към системата ще влизат в класациите. За момента ще има класирания с най-голям общ резултат от всички игри, най-висок резултат за всяка игра отделно и играчите с най-много на брой изиграни игри на ден.

По натам ще създам и възможност за избор на аватари и добавяне на повече информация в профилите на играчите. Ще има и система за комуникация между играчите със съобщения и чат канал.

Ще се постарая в най-скоро време да създам и контактната страница, за да можете вие потребителите да ни изпращате съвети и предложения за развитието на сайта!

Приятно забавление на всички играчи с нашия сайт и благодаря, че сте с нас!

Наши приятели:
www.linkalizer.com