Категории игри

Най-нови игри от избрани категории

Потребителски профил

Clash Royale deck

Това са decks препоръчани от нашите най добри играчи на Clash Royale. Те ще ви помогнат да вдигате по-лесно и бързо нивата на акаунта си. Като е много важно да ползвате максимално висок левел на всяка карта за всяка арена. Игра Клаш Роял дава възможност за многобройни стратегически решения, комбинации от различни карти, които да ви дадат превъзходство над вашите съперници.

 • Арена 4: Giant, Witch, Musketeer, Knight, Minions, Cannon, Fireball, Arrows
 • Арена 5: Hog Rider, Goblin Barrel, Skeleton Army, Fire Spirits, Musketeer, Inferno Tower, Zap, Fireball
 • Арена 6: Giant, Balloon, Musketeer, Barbarians, Minions, Fire Spirits, Zap, Arrows
 • Арена 7: Giant, Hog Rider, Musketeer, Barbarbarians, Minions, Elixir Collector, Fireball, Zap
 • Арена 8+
  • Electro Wizard, Poison, Graveyard, Knight, Skeletons, Archers, The Log, Furnace
  • Goblin Barrel, Hog Rider, Skeleton Army, Goblin Gang, Inferno Tower, Princess, Arrows, Rocket
  • Mortar, Rocket, Ice Spirit, Zap, Fire Spirits, Knight, Archers, Inferno Tower+
  • X-Bow, Rocket, Ice Spirit, Fire Spirits, Zap, Knight, Archers, Inferno Tower
  • Golem, Baby Dragon, Musketeer, Lightning, Skeletons, Zap, Minions, Elixir Collector


Най - добри карти за арена 4:

Clash Royale GiantClash Royale WitchClash Royale MusketeerClash Royale Knight
Clash Royale MinionsClash Royale CannonClash Royale fireballClash Royale Arrows

А също препоръчваме да използвате Giant Beatdown палубата по-горе, тъй като това е най-силната атака стратегия в по-ниските Аренаи. Великанът се комбинира с вещица и мускетар са невероятно трудно да се противодейства, особено след като най-голямата слабост на тази комбинация е Inferno кула, но повечето хора или не използват Inferno кула тук или имат много ниско ниво Inferno. Използвайте също и слуги, които могат да бъдат примамка, за да отвлече вниманието на Inferno кула. Докато армията от скелети също е голям недостатък на великана, но с Вещицата, те може мигновено да бъдат премахнати.Най-добри карти за арени 5 и 6:

Clash Royale Hog RiderClash Royale Goblin BarrelClash Royale Skeleton ArmyClash Royale Fire Spirits
Clash Royale MusketeerClash Royale Inferno TowerClash Royale ZapClash Royale fireball


За Арени 5 и 6, можете да използвате тази много силна стръв комбинация: Hog Rider + Goblin Barrel. В тези Арени, гоблините са силни карти и се дължи на факта, че повечето хора тук имат ниско ниво Zap Spell и почти никой няма Legendary Log картата. Този комплект действително може да бъде използван в Арена 10 с много успехи, така че е лудост, че можете да го използвате в Арени 5 и 6. Основната стратегия е да подмами противника си в използване на техния период на карта, след това да ги унищожи, като разсейват им Arena Tower с Hog Rider, докато си Goblin Barrel прави огромни щети.

Clash Royale GiantClash Royale BalloonClash Royale MusketeerClash Royale Barbarians
Clash Royale ZapClash Royale Fire SpiritsClash Royale ArrowsClash Royale Minions

Друг дек за Аренаи 5 и 6 е много надви Гигантски балон (Giant Balloon) комбо палубата. Това е най-силната офанзива комбинация в Аренас 5 и 6. Просто играе балон зад гигант, и става супер трудно да го спре да унищожи кулата, особено в по-ниските Арени, където няма много добри отбранителни възможности. Най-добрият защитник за Giant + балон е Inferno кула, така че ние имаме Zap Spell , за да нулирате Inferno кула и слуги, за да отвлече вниманието и да убие. Любимеца орда е още една голяма слабост към Giant Balloon, но ние веднага да ги убие със Arrows или Fire Spirits .

Най дър дек за Арена 7:

Clash Royale Hog RiderClash Royale GiantClash Royale MusketeerClash Royale Barbarians
Clash Royale ZapClash Royale MinionsClash Royale fireballClash Royale elixir collector

За арена 7, ние препоръчваме да се възползвате от Elixir Collector, който ще ви се отключи в арена 6 за този дек. Гигантски Hog Rider Beatdown е супер мощна и обидно добра комбинация, която е много трудно да се спре, когато сте Elixir Collector. Основната слабост на този дек е Inferno кула, но можете да използвате Minions да отвлече вниманието и Zap Spell, за да нулирате заряда на Inferno. Не само това, можете да изпратите на вашия Hog Rider зад Giant и то бързо ще отиде след и унищожи Inferno кула. Само не забравяйте да използвате Zap Spell на Inferno кула след щракне върху великана за 3 секунди.


Най-добри декове за арени 8,9,10 и 11:

Graveyard Poison


Ако сте достатъчно късметлия да имате гробището, определено трябва да бъде използвана във вашия дек, (не се притеснявайте, ако не разполагате с Electro Wizard, можете да го замените с мускетарка).

Този комплект се използва най - много в Clash Royale в продължение на няколко сезона. Това определено е един от най-добрите Clash Royale декове в момента, поради липса на Lava Hound / Голем Светкавица палуби и увеличаването на стръв и контрол палуби.

Започнете играта с двете пещи или Knight / Стрелците на гърба. Ако започнете с пещ, поставете го на 4 плочки от река, когато ви удари 10 Elixir да принуди противника си да реагира. Ако вашата пещ е на ниско ниво, че противникът ви може да 1-удари Fire Дух, аз силно препоръчваме да използвате Cannon или събитие Inferno Tower вместо. Furnace е доста безполезно, ако Духовете на Огъня не могат да стигнат до Кулата и се подава налягане.

Опитайте се да играят в защита и натиснете само с гробището, когато имате Electro Wizard / Knight накисване щети. Отрова е задължително в почти всеки тласък! Опитайте се да разбера гишетата гробището на опонента ви има, така че можете да се възползвате максимално от отрова.

Clash Royale Electro WizardClash Royale GraveyardClash Royale PoisonClash Royale Knight
Clash Royale SkeletonClash Royale The LogClash Royale ArchersClash Royale Furnace

Hog Log Bait

Това е друг доминиращ дек използван някога в Clash Royale!

Ръцете надолу, тази колода е изключително лесна за използване! Просто игрйте агресивно с принцеса, Hog Rider и Goblin Barrel, принуждавайки опонентите си да използва магии, за да организира защитата си. Както можете да видите, освен Rocket и стрели, всички от останалите карти в тази палуба са spell bait карти.


Ракета е един много мощен карта. Просто го използвате, за да унищожи всеки голям тласък, получаване на положителен Elixir обмен. Също така, не се колебайте да Rocket All 5+ Elixir войски преминаване от Crown кула.
Понякога не е нужно да правите нищо, защото опонентите ви ще получат паника доста бързо, преди ярост-отказване от играта!

Clash Royale Goblin BarrelClash Royale Hog RiderClash Royale Skeleton ArmyClash Royale Goblin Gang
Clash Royale Inferno TowerClash Royale PrincessClash Royale ArrowsClash Royale Rocket

Siege Decks

Clash Royale MortarClash Royale RocketClash Royale Ice SpiritClash Royale Zap
Clash Royale Fire SpiritsClash Royale KnightClash Royale ArchersClash Royale Inferno Tower

За арени 8, 9, и 10, може да използвате обсада deck с the Mortar или X-Bow. Обсадата е един от най-мощните и най-безопасните стилове за игра в играта Clash Royale. Основната идея е да принуди противника си да направи агресивен тласък, след което защитава и директно да насочите своята Arena кула с хоросан или X-Bow, докато ги защити. Тази стратегия е толкова смъртоносен, защото просто трябва някои щети на Arena кула на опонента си, и когато сте с основен фокус върху защитата, става лесно да се спре всичките си тласъци, и след това лесно да ги довърша с помощта на ракета.

Clash Royale X-BowClash Royale RocketClash Royale Ice SpiritClash Royale Zap
Clash Royale Fire SpiritsClash Royale KnightClash Royale ArchersClash Royale Inferno Tower

Golem Lightning

Друг дек, който е лесен за използване и е много мощен за Арени 8, 9, и 10 е Голем Beatdown с Lightning. Най-голямата слабост на Голем е Inferno кула, но когато имате Zap за зашеметяване и нулиране, слуги, за да отвлекат вниманието и Светкавица да се справят огромни щети и зашемети и нулиране на Inferno кула, тази колода става изключително трудно да се спре. Най-важното нещо е да се отбележи, когато се опитват да направят едно натискане с голема е да се възползвате от Elixir Collector, се уверете, че сте поставили надолу еликсир Collector първо, преди да полага усилия с голема. И не се ангажират твърде много за отбрана, се съсредоточи повече върху подкрепата си Голем с войски.

Clash Royale GolemClash Royale Baby DragonClash Royale MusketeerClash Royale Lightning
Clash Royale SkeletonClash Royale ZapClash Royale MinionsClash Royale elixir collector